March 9, 2021

Arian Çani e pyet Iva Spahon, a do të pal ohesh me mu një nattë?, Iva spaho me përgjigjen e saj qm 3ndi gjithë publikun

Skandal: Arian Çani e pyet Iva Spahon, a do të pallohesh me mu një natë?, Iva spaho me përgjigjen e saj çmendi gjithë publikun ane e mban botes Dihet që në emisionin e Arian Çanit nuk ndodhë gjë tjetër pos çudirave 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ai shumë femna nga estrada shqiptare ka ftuar në emision dhe ka provokuar. Në emision e tij ndodhi edhe një çudi e radhës, ku ai modeles së njohur Iva Spaho i parashtroi një pyetje se a do të flinte me të dhe a do të pall.ohej, dhe Iva Spaho me përgjigjen e saj e befasoi gjithë publikun 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë