February 27, 2021

Arbana hoqi dorë, zbulohet kush do e prezantojë ‘Big Brother Albania 11 ..

Arbana hoqi dorë, zbulohet kush do e prezantojë ‘Big Brother Albania 11 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Big Brother” do të rikthehet këtë vit në ekranin e “Top Channel”, por nuk do të jetë Arbana prezantuesja. Vetë moderatorja u shpreh pak kohë më parë se është në dilemë për këtë format. “Unë kam dilemat e mia për rikthimin e formatit dhe realizimin e tij me standartet e dikurshme”, tha Arbana 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë