March 4, 2021

“Unë jam bossi”, Modelja e nohur shqiptare që bën bujë për çdo gjë që bën

“Unë jam bossi”, Modelja e nohur shqiptare që bën bujë për çdo gjë që bën

Super modelja Vildane Zeneli me çdo lëvizje të saj di të krijoj lajm. Një foto e saj, video apo set fotografik ku shfaq linjat e saj bom bas tike mbush titujt e mediave rozë.E natyra e saj pa kom plekse është dës hmuar së fundmi edhe në një intervistë në emisionin ‘6 Ditë pa Ermalin’. Në një pjesë të intervistës, Vildanja tregon aftësitë e saj në imitimin e theksit indian dhe atij rus në gjuhën angleze, me të cilin kishte hasur në vështirësi për t’u kuptuar / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë