March 5, 2021

Tragj e dia në Vienë, Spahiu: E pa imagjinueshme, të gjitha palët shqiptare

Tragj e dia në Vienë, Spahiu: E pa imagjinueshme, të gjitha palët shqiptare

Kreshnik Spahiu ka komentuar tragjedinë e ndodhur në Vjenë, ku një ter ro rist v rau 5 persona dhe pla gosi 17 të tjerë.
Përmes një postimi në rrjetet sociale, Spahiu shkruan se të gjitha palët e historisë kanë nga një shqiptar. Sipas tij është e paimagjinueshme se si një komb me 10 milion shqiptarë, shfaqemi në çdo cep të botës./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë