February 28, 2021

Shkencëtarët të alarmuar, zbulimi që i la pa fjalë: Ç’po ndodh?

Shkencëtarët të alarmuar, zbulimi që i la pa fjalë: Ç’po ndodh?

Për herë të parë që kur filluan regjistrimet, vatra kryesore e akullit të detit Arktik në Siberi ende nuk ka filluar të ngrijë në fund të tetorit.Temperaturat e oqeanit në zonë u ngjitën kohët e fundit në më shumë se 5C mbi mesataren, pas një thyerje rekord të valës së nxehtësisë dhe rënies jashtëzakonisht të hershme të akullit të detit dimrin e kaluar./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë