February 25, 2021

Pamje eksluzive: Enca s’ka turp fare! Filmon të pa smet e saj

Pamje eksluzive: Enca s’ka turp fare! Filmon të pa smet e saj

Këngëtarja nga Shqipëria, Enca Haxhia komentohet gjithnjë për paraqitjet e zjarrta që bën në rrjetet sociale.E tillë shfaqet edhe në këto të fundit, gjersa ka filmuar veten nga mbrapa dhe imazheve ia ka vënë këtë përshkrim interesant. “Perspektiva e atyre që të urrejnë, Gjithmonë prapa meje gjithmonë”, ka shkruar ajo. / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Pamje eksluzive: Enca s’ka turp fare! Filmon të pa smet e saj