March 4, 2021

Nusja E Salës Shkoi Deri Në Amerikë Për Një Fustan/ O Sa Kam Qarë… Ma Mori…

Nusja E Salës Shkoi Deri Në Amerikë Për Një Fustan/ O Sa Kam Qarë… Ma Mori…

Blogerja Armina Mevlani në një lidhje me skype në emisionin “Shqipëria Live” e ka shprehur hapur se blen rroba të përdorura dhe se nuk e ka problem fare.Ajo ka treguar një ndër eksperiencat e saj në tregun e rrobave të përdorura në Los Angeles.“Kur isha në Los Angeles në një dyqan të ”Vintage” pëlqeva shumë një fustan të viteve ’50, por nuk e mora dhe kur pashë një vajzë që e mori fillova të qaja./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë