March 6, 2021

Nuk përmbahet Bleona Qerreti, tregon emrin e politikanit që ‘e çmend’: E dua!

Nuk përmbahet Bleona Qerreti, tregon emrin e politikanit që ‘e çmend’: E dua!

Këngëtarja Bleona Qerreti ka treguar në një intervistë për ABC arsyen se përse mbështeti Presidentin Donald Trump.Bleona gjithashtu zbuloi edhe se ka një afeksion të veçantë për diplomatin amerikan Richard Grenell.Këngëtarja u shpreh se është zyrtarisht në dashuri me Grenell dhe se ai është një “rockstar”.“E dua, jam zyrtarisht në dashuri me të. Është një rockstar, është një fat i gjithë shqiptarëve. Jam vajzë me fat që e kam takuar. E adhuroj.”/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë