March 8, 2021

Lehtësi për emigrantët shqiptarë, vjen lajmi i shumëpritur për dokumentat biometrike në Europë

Lehtësi për emigrantët shqiptarë, vjen lajmi i shumëpritur për dokumentat biometrike në Europë

Emigrantët shqiptarë që jetojnë në Europë tashmë do ta kenë më të lehtë të marrin pasaportë ose kartë identiteti, pasi nga Ministria e Brendshme janë hapur 6 zyra ku mund të aplikohet për këto dokumente biometrike. Zyrat e reja të aplikimit do të hapen pranë Konsullatës në Bari, Itali, si dhe Ambasadave Shqiptare në Vjenë, Austri; në Paris, Francë; në Berlin, Gjermani; në Stokholm, Suedi dhe në Stamboll, Turqi./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë