March 8, 2021

“Kemi mandarinat dhe ullinjtë në pemë”, grekët: Hapni doganat për shqiptarët

“Kemi mandarinat dhe ullinjtë në pemë”, grekët: Hapni doganat për shqiptarët

Përgjatë orëve të fundit, duket se urgjenca për punëtorët sezonalë shqiptarë në Greqi ka arritur kulmin, madje në nivele më alarmate se para pak muajsh, kur kishte kërkesë për vjeljen e qershive dhe pjeshkëve.Mandarinat dhe ullinjtë janë kryefjala e pronarëve grekë. Mediat greke raportojnë se vetëm në Thesproti janë mbjellë 10 mijë hektarë mandarina, ndërsa ullinjtë e Kretës dhe zonave të tjera duhen vjelë me urgjencë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë