March 5, 2021

‘Kam blerë tek të përdorurat’/ Doktori ‘i VIP-ave’ flet ‘pa dorakshka’: S’kisha kokërr leku kur isha student

‘Kam blerë tek të përdorurat’/ Doktori ‘i VIP-ave’ flet ‘pa dorakshka’: S’kisha kokërr leku kur isha student

Ai tha se në atë kohë nuk ka pasur para dhe blinte tek të përdorurat, kurse tani nuk e bën më.“Ka vite, por kam blerë dikur kur kam qenë student dhe s kisha kokërr leku, kur ikte dimri i shisnim rrobat e më pas blinim, janë disa dyqane që jam klient në romë shkoj dhe i blej, pëlqej diçka që është e bukur dhe cilësore, nuk jam i fiksuar pas markave”, tha ai./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë