February 27, 2021

Edhe pse i kam 50 vjet, nuk bej dashnor mbi 25 vjet sepse krejt me thojn milf…

Edhe pse i kam 50 vjet, nuk bej dashnor mbi 25 vjet sepse krejt me thojn milf…

i kam gati 25 vjet ma te ri se une. Une jam nje grua e pa martume pasi ma kan vra burrin ne luft dhe e kam vetem nje vajze. Vajza u rrit u martu eshte tek burri vet dhe une jetoj vetem ne nje banes tvogel. Pasi me vdiq burri une mbeta keq sepse familja e burrit me perzuren me than nuk je me nuse jona siq bejn krejt shqiptart dhe une vendosa me be tpa/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë