February 27, 2021

E bëri nervoz duke e vënë në lojë me tortën e dasmës, dhëndri godet nusen – gati e rrëzoi për tokë (Video)

E bëri nervoz duke e vënë në lojë me tortën e dasmës, dhëndri godet nusen – gati e rrëzoi për tokë (Video)

Pamjet, sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, besohet se janë bërë në Azinë Qendrore, dhe tregojnë se dhëndri godet me zemërim nusen e tij pasi ajo e ngacmonte duke pretenduar se po i ofronte një pjesë të tortës së dasmës Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë