February 27, 2021

Dëshmitari i ngjarjeve në Vjenë rrëfehet në Top Talk. Si u shokova nga të sht ë nat. Kam një shok të pl ag osur

Dëshmitari i ngjarjeve në Vjenë rrëfehet në Top Talk. Si u shokova nga të sht ë nat. Kam një shok të pl ag osur

Mbrëmjen e 2 nëntorit kryeqyteti i Austrisë, Viena, u tro ndit nga një su lm te rr orist në afërsi të një sinagoge, ku mbetën të vr arë pesë persona dhe u pl ag osën të paktën 22 të tjerë.Autori i dyshuar, u identifikua si një 21-vjeçar me origjinë shqiptare, nga Maqedonia e Veriut, i quajtur Kujtim Fejzullai.Në “Top Talk”, me anë të një lidhje direkte ishte i ftuar Albi Jaçe, një shqiptar që prej vitesh jeton në Vjenë. Ai tha se gjatë momentit të su lmit ka qenë fare / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë.