March 4, 2021

Yje Te Βukura Dhe Βurrat I Τradhetυan, Κeto Jane Vipat Shqiptare Qe Κapen Βurrin Me Τjeter

Yje Te Βukura Dhe Βurrat I Τradhetυan, Κeto Jane Vipat Shqiptare Qe Κapen Βurrin Me Τjeter

Disa emra të njohura të ekranit guxuan të tregonin publikisht se i kanë dhënë fund romancave për shkak të trádhtive nga partnerët. Ndër to përfshihen këngëtaret Albërie Hadërgjonaj, Rovena Dilo, Arta Memedi dhe aktorja Huyeda El Sayed.1.Alberie Hadërgjonaj është e njohur për natyrën e saj pa komplekse dhe të ciltër. Ajo ka treguar se është trádhtuar nga bashkëshorti i saj në mënyrë të vazhdueshme. Në një intervistë për “Top Show Magazine ka treguar/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë