March 4, 2021

Nënë e bijë, njihuni me shqiptaret të cilat me fotot e tyre josh,ëse bëhen hit në internet

Nënë e bijë, njihuni me shqiptaret të cilat me fotot e tyre josh,ëse bëhen hit në internet

Një nënë e dy fëmijëve, e cila krenohet me pamjen e saj rinore, shprehet se shpesh e ngatërrojnë me të bijën dhe i konsiderojnë të dyja sikur të ishin motra.Sonia, 40 vjeçe, thotë se sekreti për të krijuar një fytyrë rinore është trajtimi i duhur i fytyrës si dhe kryerja e aktiviteteve fizike.“Më pëlqen të kem një trup të shëndetshëm. Frekuentoj së paku tre herë në javë palestrën si dhe bëj joga”, u shpreh Sonia./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë