February 28, 2021

Ndryshimi drastik. Dalin fotot e disa viteve më parë të Anës se Perputhen

Ndryshimi drastik. Dalin fotot e disa viteve më parë të Anës se Perputhen

Një prej vajzave më simpatike në Përputhen është padyshim Ana. Vajza e ëmbël e cila ka bërë për vete shumë persona me tipin e saj të brishtë. 25-vjeçarja ka lindur në Sarandë dhe jeton në Tiranë. Zotëron një biznes të vetin dhe ka pasion gatimin./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ana mendon se është e paparashikueshme, dhe i pëlqen adrenalina. Në emision dhe në profilin e saj në Instagram Ana tregon një pamje tërheqëse, shumë prov0kuese dhe e bukur