February 27, 2021

“Ma ndiz dhe le ta shikojnë të gjithë”/ Kjo nuse shqiptare bëhet hit në rrjet, ja çfarë i bëri burrit

“Ma ndiz dhe le ta shikojnë të gjithë”/ Kjo nuse shqiptare bëhet hit në rrjet, ja çfarë i bëri burrit

Dasmat shqiptare janë të mbushura me gëzim, hare dhe plot tradita. Gjërat më tipike që mund të vësh re në një dasmë shqiptarësh janë lekët e shumta që kanë mbushur sallën dhe njerëzit që hedhin valle pa pushim.Pikërisht në momentin kur vendoset kjo këngë nusja i ndez cigaren dhëndrrit. Por këtë traditë e ka thyer një nuse shqiptare.Ajo quhet Miranda dhe në momentin që / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë