March 2, 2021

LAJME TË REJA NGA VJENA, Kjo gje Po Ndodh Tani

Qindra njerëz kanë mbetur të mbyllur në restorante ( mes tyre edhe shqiptarë )

► Kancelari austriak Sebastian Kurz tha : ” Po përjetojmë orë të vështira të republikës sonë ” ►Presidenti Alexander Van der Bellen tha se ” do ta mbrojmë lirinë dhe demokracinë së bashku dhe me vendosmëri me mjetet e duhura ” .►Një i dyshuar është ar re stuar , sipas autoriteteve./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

►Mbrojtjen e objekteve të rëndësishme në Vje.në e merr ush tria , polic ia koncentrohet në ndjekjen e të dys.huarve për ter.ror.

►Edhe sonte kancelari austriak Sebastian Kurz e vazhdoi një ” traditë ” për të cilën është kritikuar disa herë : Kurz iu drejtua opinionit me “ të dashur austriakë , të dashura austriake ” , duke e bërë një vijë ndarëse mes ” vendorëve ” dhe ” të huajve ” . Por vi.kt.ima të su.lm.it ter.r.orist kanë mundur të jenë edhe të huajt. /KlanMacedonia