March 5, 2021

Historia e veçantë: Çifti shqiptar me nanizëm bëhen prindër pas 17 vitesh

Pasditen e sotme në “Ftesë në 5”, ishin të ftuar Alma dhe Nushi, një çift nga Fushë Arrëzi me një histori të veçantë, mes kufizimeve fizike dhe kushteve të vështira ekonomike.5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Nushi, 53 vjeç dhe Alma, 41 vjeç vuajnë nga nanizmi dhe prej vitesh ëndërronin të kishin një fëmijë. Mrekullia ndodhi dhe një vit e gjysmë më parë, Alma solli në jetë djalin e tyre, Fatjonin.Çifti tregoi se janë papunë dhe janë të gatshëm të punojnë çfarëdo pune që t’i sigurojnë një jetë të mirë djalit të tyre.5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë