March 4, 2021

E Lë Gjermaninë Dhe Vjen Në Kosovë, Thotë: Më Mirë Bari, Sesa President A Kryeministër

E Lë Gjermaninë Dhe Vjen Në Kosovë, Thotë: Më Mirë Bari, Sesa President A Kryeministër

Gazetare: Aurora Amerllahu :U kthye nga Gjermania ku jetoi e punoi për 15 vjet radhazi, vetëm që të kujdeset për kafshët që gjyshi i tij i la si trashëgim. Kujdeset për lopët, delet e kuajt. Por, për kuajt ka një dashuri të veçantë. Gjermania i ofroi para, por ndjenja që ia dhurojnë kuajt këtu thotë se nuk blihet me asgjë/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë