March 2, 2021

“E bëra me shefin 58 vjecar, nuk e dija se eshte aq i forte” rrefen studentja e re

“E bëra me shefin 58 vjecar, nuk e dija se eshte aq i forte” rrefen studentja e re

Një studente, e cila ka rënë në dashuri dhe ka për partner, një burrë 30 vite më të madh se ajo, rrëfen të gjithë paragjykimet që është ndeshur.Mahely Da Silva, 28 vjeçe, nga Sao Paolo e Brazilit, u takua për herë të parë me partnerin e saj aktual, Martin Brenner, 58 vjeç, nga Berni i Zvicrës, në një restorant të vendlindjes/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë