March 5, 2021

Altuna shp.ërthen në l.o.t Live në emision, “Mua Roberti para disa viteve me ka…

Pasi foli për jetën ajo foli edhe rreth karrierës së saj muzikore.Këngëtarja shpjegoi një herë e mirë se nuk është maqedonase, por shqiptar 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Maqedonisë, pasi shumë njerëz e ngatërrojnë këtë gjë sipas Tunës.
Dhe po ashtu flet edhe per Roberti ajo befason ѕhtуре hарѕiren mероѕhte dhe shiko videjon e cila Tuna ka folur rreth kesaj teme me Robertin dhe Tunen po ben buje ne rrjetet sociale 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë