March 4, 2021

Βefason Μihrija: Njëri Μë Οfroi 1 Μilion Dollarë Ρër Νjë Νatë (VIDEO)

Xeni, Ilir Shaqiri dhe Dani ishin emrat mes të cilëve Mihrije Braha duhet të zgjedhte se me cilin të darkonte, të martohej dhe njërin te eliminonte, e në rast se këngëtarja jepte një përgjigje, fitonte 10 pikë.5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Mua njëri më ofroi 1 milion dollarë për një natë dhe nuk pranova, si mund të pranoj për vetëm 10 pikë të kësaj loje?”Pavarësisht kësaj ajo u përgjigj duke thënë se me Danin do martohej, do darkonte me Ilir Shaqirin, dhe eliminoi Xenin. Me p0sht keni 2 νide0 klik0jeηi te dyat jane me pjese te ndara 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Xeni, Ilir Shaqiri dhe Dani ishin emrat mes të cilëve Mihrije Braha duhet të zgjedhte se me cilin të darkonte, të martohej dhe njërin te eliminonte, e në rast se këngëtarja jepte një përgjigje, fitonte 10 pikë.5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë