March 9, 2021

Wilder sho kon botën: Ish-trajneri im ma “hel moi” ujin para meçit me Furyn

Deontay Wilder në një intervistë të re ka akuzuar ish-trajnerin Mark Breland si pjesë e ‘komp lotit’ për ta rrëzuar nga froni në meçin e humbur nga Fury duke sho kuar botën.

“Unë thjesht filloj të ndjehem çuditshëm. Uji im ishte “hel muar” sikur të kisha marrë një relaksues muskulor ose diçka të tillë .Nuk ishte vetëm kostumi i rëndë, uji im u mani pulua”
“Kjo ndjenjë këtu, ishte një ndjenjë tjetër. Ishte sikur unë nuk kisha kontroll mbi trupin tim, këmbët e mia ishin të dobëta dhe gjëra të tilla” vazhdoi Wilder./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë