March 4, 2021

Vjen Vendimi I Fundit I Qeverisë Për Dasmat, Ja Çfarë U Vendos

Vjen Vendimi I Fundit I Qeverisë Për Dasmat, Ja Çfarë U Vendos

Vjen Vendimi i Fundit i Qeverisë për Dasmat, Ja çfarë u VendosQeveria e Kosovës në vendimin që ka marrë sot, nuk i ka lejuar dasmat.“Ndalohen të gjitha tubimet publike, përfshirë seminaret, punëtoritë, dasmat dhe ahengjet familjare, si dhe çfarëdo forme tjetër organizimi ku ka grumbullim të njerëzve, përjashtimisht për rastet e lejuara me këtë/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Vjen Vendimi I Fundit I Qeverisë Për Dasmat, Ja Çfarë U VendosVjen Vendimi I Fundit I Qeverisë Për Dasmat, Ja Çfarë U Vendos