March 8, 2021

Vendimi/ Ja Lajmi I Fundit Për Udhëtimet Me ZVICREN !

Vendimi/ Ja Lajmi I Fundit Për Udhëtimet Me ZVICREN !

Kjo sepse bëhet fjalë vetëm për shtetasit zviceranë ose raste të domosdoshme, të cilat vlerësohen nga autoritetet zviceriane.“Ndalessa e përgjithshme për hyrjen e shtetasve të Maqedonisë së Veriut ende është në fuqiPërveq rasteve që shkruhen në faqen e internetit të Sekretariatit Shtetëror për Migracion (rezidentë me leje të vlefshme për qëndrim dhe të tjera)/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Osekur personi që udhëton mund të dëshmojë se bëhet fjalë për domosdoshmëri të madhe që po ashtu është specifikuar në faqen e internetit.