February 27, 2021

Rritja e rasteve, të rinjtë në Selanik tubim pa maska dhe pa distancë kundër mbylljes totale

Rritja e rasteve, të rinjtë në Selanik tubim pa maska dhe pa distancë kundër mbylljes totale

Shumë qytetarë kanë dalë në protestë në rrugët e Selanikut për të kundërshtuar masat kufizuese për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Ata u grumbulluan gjatë thirrjeve në internet. Ata u mblodhën në sheshin e Kullës së Bardhë, ndërsa sipas medias greke shumica e tyre nuk mbanin maskë mbrojtëse dhe nuk kishin distancë nga njëri-tjetri./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Shtetrrethimi do të jetë në fuqi nga ora 21.00 deri në 05.00 të mëngjesit. Të dy zonat futen në “zonën gri”, veçmas nga zonat e mbikëqyrjes dhe alarmit./mv.abcnews.al