March 4, 2021

Rrahen dy zyrtarë për zgjedhjet në Podujevë

Zgjedhjet e jashtëzakonshme në dy komuna të Kosovës, në Mitrovicë të Veriut dhe Podujevë, do të mbahën më 29 nëntor.

Pikërisht për shkak të këtyre zgjedhjeve, mendohet se ka pasur edhe rrahje në mes dy zyrtarëve në Llap.Burime të IndeksOnline, mësojnë se personat që janë rrahur ndërmjet vete, janë Ekrem Rrahmani, anëtar i Partisë Demokratike të Kosovës dhe Xhavit Aliu, inspektor në këtë komunë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Zgjedhjet e jashtëzakonshme në dy komuna të Kosovës, në Mitrovicë të Veriut dhe Podujevë, do të mbahën më 29 nëntor.