March 6, 2021

‘Prehër më i butë se shiu’, Besi i dedikon Ijes fjalët më të ndjera dhe na preku të gjithëve

‘Prehër më i butë se shiu’, Besi i dedikon Ijes fjalët më të ndjera dhe na preku të gjithëve

Aktori i njohur Bes Kallaku është shumë i lidhur me gjyshen e tij, Ijen. Ajo po ashtu është kthyer në një personazh shumë të njohur për publikun shqiptar dhe është shumë e komentuar. Besi i detyrohet Ijes për gjithçka dhe për këtë i është shumë mirënjohës, ajo është kujdesur për të që foshnjë dhe e ka rritur./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ma.rrëdhënia mes tyre është aq unike dhe Ija njihet për publikun si ‘Ija e Besit’. Aktori ka postuar vazhdimisht foto me të në profilin e tij të Instagramit me dedikime nga më të bukurat ama ai që ka shkruar mbrëmë po që i ka prekur të gjithë. Me siguri ka bërë që të gjithë njerëzit që kanë parë postimin të mendonin për gjyshen e tyre dhe se sa mirë është kur ke pranë një të tillë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë