March 4, 2021

Lërimi i thellë 1.5 metra, keni parë ndonjëherë? (VIDEO)

Lërimi i thellë 1.5 metra, keni parë ndonjëherë? (VIDEO)Lërimi i thellë 1.5 metra, keni parë ndonjëherë? (VIDEO)

Lërimi i tokës shpesh bëhet sipas preferencave të tokës, por thellësia që më së shumti preferojnë bujqit është rreth 50 cm, shkruan RepublikaOnline.netPor disa fermerë preferojnë që tokën ta lërojnë në thellësi edhe më të medha.Lërimi që do të ndiqni më poshtë kryhet me makineri të medha dhe thellëia e lërimit bëhet deri në 1.5 metra./RepublikaOnline.net
Ndiqeni videon për më shumë:/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plot