March 5, 2021

Arbana Dhe Eduarti U Bënë Me Djalë, Ja Dhurata E Madhe Që I Bënë Ami Dhe Ermali: Për Diellin Tuaj!

Arbana Dhe Eduarti U Bënë Me Djalë, Ja Dhurata E Madhe Që I Bënë Ami Dhe Ermali: Për Diellin Tuaj!

Pak ditë më parë, Arbana dhe Eduarti u bënë prindër me një djalë të cilën vendosën ta quajnë Diell. Pas këtij momenti special në jetën e tyre, dyshja tregoi se shtëpia e tyre ishte mbushur nga lulet dhe urimet e shumta të miqve të tyre më të përzemërt./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Pas lindjes së Diellit, Ami dhe Ermali surprizojnë Arbanën dhe Eduartin me dhuratën e veçantë