March 8, 2021

Aksidenti i rëndë mbrëmë në rrugën Kllokot-Viti, ja morri jetën këtyre dy personave

Aksidenti i rëndë mbrëmë në rrugën Kllokot-Viti, ja morri jetën këtyre dy personaveTaulant dhe Valon Ramadani janë dy personat që vdiqën mbrëmë si pasojë e një aksidenti që ndodhi mbrëmë në rrugën Kllokot-Viti

Të ndjerët (32 dhe 35 vjeçar) ishin nga fshati Smirë e Vitisë.Zëdhënësi i Policisë për Rajonin e Gjilanit, Ismet Hashani ka deklaruar se nga hetimet e para dyshohet se deri te aksidenti të ketë ardhur atëherë kur një veturë në lëvizje në të cilën kanë qenë tre persona në rrugen Kllokot-Viti, humb kontrollin dhe përplaset jashtë rrugës.“Me këtë rast lëndime vdekjepruese pëson drejtuesi i automjetit (1985) i cili ndërron jetë në vendin e ngjarjes, ndërsa / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë