March 5, 2021

A ishte skena e filmit shkaku i ndarjes së Teutës me Bleron?!

Shumë kureshtarë ka për Teuta Krasniqin dhe këngëtarin Blerim Muharremi, pasi ishin për pesë vite të martuar.A ishte skena e filmit shkaku i ndarjes së Teutës me Bleron?!

Ata nga kjo martesë që kishin, kanë një vajzë të cilën çifti i dikurshëm e emruan Tara.Por, prindërit e kësaj të fundit shumë shpejt i dhanë fund martesës së tyre.Ata tashmë kanë tjerë partnerë në krahë dhe kanë jetë shumë aktive në fushën e artit., diçka mbeti pa u thënë!Kush ishte zanafilla e prishjes së raporteve Blero-Teuta?Kush i çoi dyshen drejt shkurorëzimit?E për të gjitha këto duket se tashmë ka një përgjigje!/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë